Airco

De zomers in Nederland lijken steeds warmer te worden. Het is dan ook niet zo gek dat je tijdens deze dagen behoefte hebt aan een woonkamer, kantoor of winkel met een aangenaam koel binnenklimaat. Door een airco aan te schaffen, kun je dit verwezenlijken. Bij ABG Techniek kunt u verschillende eersteklas koelsystemen verkrijgen. Wanneer u een model heeft uitgekozen dat bij uw situatie past, kunnen wij deze op korte termijn instaleren.

De keuze van het soort airconditioning systeem wordt eigenlijk vooral bepaald door het aantal te conditioneren ruimten en de gewenste functies van het systeem: koelen, verwarmen, warm water of combinaties hiervan. Voor iedere situatie geldt dat ABG Techniek een passende oplossing biedt

Voor het goed functioneren van bedrijven speelt een goede atmosfeer in bijvoorbeeld kantoren een grote rol. Het is een bewezen feit dat de mens optimaal functioneert binnen een zeer nauw temperatuur- en vochtigheidsinterval. Bij te warm, te koud of te vochtig voelen we ons minder goed in ons vel en heeft dat een negatief invloed op onze prestaties. Vandaar dat een airco voor bedrijven van essentieel belang kan zijn. ABG Techniek is specialist op dit gebied en adviseert u graag over de mogelijkheden die er zijn.

Om optimaal te kunnen genieten van uw airconditioning is het aan te raden dat iedere 12 maanden onderhoud aan uw airco plaatsvindt. Onderhoud zorgt er namelijk voor dat de airco effici├źnter werkt, dus minder stroom verbruikt en een lagere kans op uitval heeft. Naast de installatie kunt u het jaarlijks onderhoud ook door ons laten uitvoeren.